ma. mei 27th, 2024
Televisie kopen voor weinig

Waar we vroeger nog met de hele familie stipt om 17.00uur in een grote kring voor een zwart-wit televisie zaten, kijken we nu het programma wanneer we dit zelf willen. Dit kan zijn op een televisie, tablet, laptop of zelfs op een telefoon. De televisie heeft nu een andere functie gekregen en wordt ook steeds slimmer. De populariteit van de televisie is de afgelopen jaren veranderd. In dit artikel wordt duidelijk dat een televisie nog steeds een mooi product is om in huis te halen.

Diverse soorten televisies

Keken we vroeger nog op een zwart-wit televisie, nu kun je thuis zelfs in 3d televisie kijken. Wat je ook kijkt, alles zie je haarscherp en ook de kleuren spatten van het scherm af. Tegenwoordig worden er meer televisies verkocht met led verlichting, dit is duurzamer en daardoor beter voor het milieu. Op dit moment zijn dit de verschillende televisiescherm opties: OLED, LED, QLED, LCD of 3D.

De belangrijkste ontwikkelingen in de televisie schermen worden gemaakt door de aanbieders LG (OLED) en Samsung (QLED). Deze televisie producenten liggen voorop als het gaat om de kwaliteit van het beeld en geluid. Philips loopt hier achter aan met de ontwikkelingen van Ambilight. Televisies van andere merken zijn uiteraard ook te koop, alleen is de kwaliteit hiervan niet te vergelijken met deze grote drie aanbieders.

Goedkope televisies met een goede kwaliteit

Mocht je al weten dat je televisie aan vervanging toe is kijk dan goed naar wanneer de aanbieding momenten zijn in het jaar. MediaMarkt heeft de redfriday dagen, een keer in de zoveel tijd hebben ze diverse producten in de uitverkoop. Maar het beste is om te wachten tot november. In november is de grootste uitverkoop van televisies, namelijk tijdens Black Friday. De prijzen zijn dan op z’n laagst en alle merken en modellen hebben hoge kortingen rondom deze dag.

Door Armondo