wo. jun 12th, 2024

Echt hout wordt gebruikt om een houten jaloezie op maat te maken. Als je een meer authentieke touch of feel wilt, moet je voor het echte werk gaan. Dit komt omdat er ook op PVC gebaseerde jaloezieën van imitatiehout op de markt verkrijgbaar zijn. Het heeft hetzelfde uiterlijk en gevoel als echt hout. Als je het aanraakt en vastpakt, is imitatiehout lichter en kwetsbaarder. Als de ramen breed zijn, moet je in plaats daarvan jaloezieën van echt hout gebruiken. Deze buigen minder snel dan hun tegenhangers van imitatiehout. Een belangrijk onderscheid tussen faux en echt hout is dat het authentieke echte hout aanzienlijk duurder is. Echte houten jaloezieën zijn voor mensen die er budget voor hebben en die het echte werk willen.  Je hoeft je geen zorgen te maken dat het niet bij je huisstijl past, omdat het in verschillende tinten verkrijgbaar is.

Ideeën voor doe-het-zelf raamdecoratie

Is het tijd om je voorkamer een update te geven? Ziet je slaapkamer er een beetje armoedig uit? Raam behandelingen zijn een makkelijke methode om het uiterlijk van elke ruimte te veranderen. Ze staan ​​bekend als ongecompliceerde en vergevingsgezinde doe-het-zelf projecten. Raambekledingen kunnen puur decoratief worden gebruikt om je inrichting te verfraaien, maar vergeet de functionaliteit niet. Privacy jaloezieën zoals witte houten jaloezieën laten licht binnen terwijl nieuwsgierige blikken buiten blijven. Daarnaast laten verduisterende tinten je zelfs na zonsopgang rustig slapen. Een verscheidenheid aan verstelbare tinten stelt je in staat het licht aan te passen als de zon ’s middags lager aan de hemel komt te staan.

Waarde toevoegen aan je huis

De finishing touch van een goed ontworpen huis zijn op maat gemaakte jaloezieën. Deze jaloezieën zijn geweldig om je huis er fris en opgeruimd uit te laten zien en dragen tegelijkertijd op een praktische manier bij aan het milieu. Jaloezieën zijn de ideale combinatie van vorm en functie. Door warmte vrij te laten reizen van binnen naar buiten en vice versa door je ramen open te laten, ontstaan ​​er gaten in een verder goed geïsoleerd pand. Hierdoor kan je huis in de winter koud en in de zomer warm zijn. Dubbele beglazing kan een uitstekende manier zijn om warmte te verminderen, maar vaak zijn ze ook duur. Op maat gemaakte jaloezieën bereiken hetzelfde resultaat tegen veel lagere kosten en zullen je op verschillende manieren ten goede komen. Doek is namelijk een goede isolator.

Door Armondo