wo. jun 12th, 2024

Binnenkort een date met je partner om jullie huwelijksjubileum of de verjaardag van je partner te vieren? Je hebt al eerder geprobeerd om een uitgebreid driegangendiner te maken om de ander te verrassen, maar je kookkunsten lieten je in de steek. Misschien een idee om voor deze date een privé kok aan huis in te huren? Dat scheelt jou de stress van het koken en dan kun je je intussen focussen op het regelen van een persoonlijk cadeau.

Om te beginnen is het handig om bij het kiezen van de keuken rekening te houden met een aantal dingen. Zeker als je uitkijkt naar een heel romantische avond met je partner en je daarvoor je mooiste kleding hebt aangetrokken, wil je bepaalde gerechten vermijden. Dus een royaal belegd broodje hamburger, kleverige spareribs of Mexicaanse wraps eten, dat zou ik zelf bewaren voor een ongedwongen avondje op de bank. Geef je wensen door aan de privé kok aan huis, zodat jullie samen kunnen genieten van een heerlijke en romantische avond uiteten, maar dan thuis.

Lees deze blog om je te laten inspireren voor een aantal lekkere maaltijden waar je je partner en jezelf mee verrast. Met de kwaliteiten van de privé kok zal dat absoluut lukken.

Sushi van de privé kok aan huis

Het leuke aan het organiseren van een romantisch diner dat je laat bereiden door een privé kok, is dat je samen maaltijden probeert die je niet tot weinig eet. Een van die maaltijden is sushi. Met verse en lekkere vissoorten, goede kleefrijst en scherpe wasabi maakt de privé kok aan huis heerlijke sushigerechten om uit te proberen en om van te genieten.

Romantisch aan de kaasfondue

Om samen aan de kaasfondue te zitten hoef je niet af te reizen naar Zwitserland. Ook lokaal kan de privé kok aan huis met de lekkerste kazen mooie kaasfondues bereiden. Op een donkere of natte zaterdagavond kruipen jij en je partner tegen elkaar aan om te genieten van een romantische haard en de geur van gesmolten kaas. Wat er allemaal in de kaasfondue kan? Wat dacht je hiervan:

  • Knapperig gekookte groenten
  • Soepstengels
  • Nacho’s
  • Vers stokbrood
  • Zoet fruit

Italiaanse romantiek

Denk je aan een romantisch diner aan huis, dan denk je aan Italiaans. Puur omdat Italië staat voor romantiek en liefde. Dus wil je een privé kok aan huis uitnodigen om een diner voor jou en je partner te bereiden? Bestel dan een bord spaghetti bolognese. Inderdaad, één bord. We kennen immers allemaal die wereldberoemde kusscène uit Disney’s Lady en de Vagebond. 

Een geslaagd diner met hulp van de privé kok aan huis

Kijk je al uit naar een geslaagde date met je partner? Of breekt stiekem het zweet uit bij gedachte dat je nog van alles moet regelen? Laat het over aan een privé kok aan huis, die de hele maaltijd van voor tot na voor je klaarmaakt. En ook nog met kwaliteit. Dus je bespaart jezelf de stress van het koken en je geniet samen met je partner van verrassende gerechten en van elkaar.

Door Armondo