ma. mei 27th, 2024
Cadeau

Wanneer je een cadeautje moet kopen voor iemand uit jouw directe omgeving denk jij waarschijnlijk aan een leuk kledingstuk of een leuk spel. Tegenwoordig is het wellicht leuker om een cadeau te geven met een mooie toegevoegde waarde. Producten die je personaliseert zijn 1 van de tofste cadeaus die je kan bedenken. Je kan bijvoorbeeld een leuk product kopen en dat personaliseren met iemands naam erop of een leuke foto erop. Dit zorgt voor extra toegevoegde waarde. Producten met foto’s zijn erg populair deze dagen. Een leuke herinnering foto zorgt voor een mooie emotionele waarde van een product.

Cadeau met een emotionele waarde

Zoals je misschien wel weet, is het uitkiezen van een juist cadeau een erg moeilijke taak. Waar houdt iemand nou van? Wat wil iemand nou voor bijvoorbeeld hun verjaardag? Dit zijn moeilijke vragen om te beantwoorden, echter is een cadeau met een speciale herinnering of boodschap altijd perfect! Een fotocadeau is daarom een supertoffe manier om iemand een cadeau met emotionele waarde te geven. Je kan bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto of familiefoto op een muismat zetten en cadeau geven. Dit is uiteraard per persoon verschillend maar zo’n muismat zal toch top zijn voor iemand die dagelijks op kantoor werkt?

Koffiedrinken met een herinnering

Uit onderzoek van the International Coffee Organisation (ICO) blijkt dat wij Nederlanders gemiddeld 8,4 kg koffie per persoon per jaar drinken. Hiermee staan wij in de top 5 van grootste koffiedrinkers ter wereld. Van deze 8,4 kg drinken mensen het meest voornamelijk hun koffie thuis, op visite en op werk. Ook drinken mensen hun koffie meestal uit een mok. Mokken zijn dus in het heden erg populair zonder dat mensen hierover nadenken.

Omdat mokken zoveel gebruikt worden in het dagelijks leven is het een mooi idee om een gepersonaliseerde mok te creëren om als cadeau te geven aan een echte koffieverslaafde. De echte koffiedrinkers kijken elke ochtend maar weer tegen hun saaie mok aan, het is toch dus veel leuker als zij naar een speciale mok kijken?

Een mok kan op meerdere manieren gepersonaliseerd worden. Je kan letterlijk van alles op een mok bedrukken. Je kan een logo neerzetten van een bedrijf of club naar keuze, je kan op een mok iemands naam zetten of een mooie quote voor bijvoorbeeld een stukje motivatie. Je kan uiteraard ook een mok met foto bedrukken wat razend populair is. Zo geldt wat hierboven staat over fotocadeaus natuurlijk ook voor mokken. Een mooie foto kan prachtige herinneringen opwekken tijdens het koffie drinken!

Door Armondo

Reacties zijn gesloten.