ma. mei 27th, 2024

Dit zijn de leukste campings in Frankrijk

DoorArmondo

apr 13, 2022

Als je op vakantie gaat met de camper of caravan, dan heb je natuurlijk een plek nodig waar je kunt kamperen. Er zijn talloze campings in Frankrijk en daardoor kan het soms moeilijk zijn om een camping te kiezen. Gelukkig kan je hier meer informatie vinden over de beste campings in Frankrijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je met de camper of caravan op vakantie gaat naar Frankrijk.

De leukste campings in Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en kent vele campings rondom het centrum van Frankrijk. Er is in het centrum van Parijs heel veel te doen zoals het bezoeken van het Louvre museum en een bezoek brengen aan de Eiffeltoren. Als je naar een camping in de buurt van Parijs wilt gaan om het centrum van Parijs een bezoekje te brengen, dan is een camping in Parijs of in de buurt van Parijs zeker een uitstekende optie. Als je op zoek bent naar een camping die meer in de natuur ligt, dan kan je beter voor een andere camping in Frankrijk kiezen.

Overige leuke campings in Frankrijk

Veel Nederlanders kiezen Frankrijk als vakantieland. Vaak gaan deze personen met de camper of caravan. Dat heeft ermee te maken dat Frankrijk vele prachtige campings kent die midden in de natuur liggen. Je hebt er rust en je kan lekker genieten van de prachtige Franse natuur. Ook zijn er op de meeste campings genoeg activiteiten voor kinderen. Je kan dus altijd wel een camping vinden die bij jou in de smaak valt.

Met de camper op vakantie gaan

Als je met de camper of caravan op vakantie wilt gaan dan kan je een camper huren. Met een camper kan je door heel Europa reizen en gaan en staan waar jij wilt. Zo kan je dus ook met een gehuurde camper naar een van de leuke campings in Frankrijk. Als je kiest voor het huren van een camper dan weet jij dat je het gezelliger gaat hebben dan dat je met het vliegtuig op vakantie gaat. Als je een camper gaat huren, houd er dan rekening mee dat je de camping huurt voor een periode zodat je de camper ook op tijd terug kan brengen. Wees er ook zuinig op want anders kan jij je borg kwijt raken en wellicht moet je dan ook nog eens de schade vergoeden.

Camper kopen of huren?

Met de camper op vakantie gaan is heel leuk. Als je vaker met de camper op vakantie wilt gaan dan kan je het beste een camper kopen in plaats van elke keer een camper huren. Elke keer een camper huren kan namelijk duur worden en als je ervoor kiest om een camper te kopen dan ben je op langer termijn goedkoper uit. Je moet natuurlijk wel rekening houden dat je wel de verzekering en wegenbelasting van de camper moet betalen. Ook moet je de camper regelmatig laten onderhouden door een gespecialiseerd bedrijf. Er is een breed aanbod aan campers en zo is er voor ieder wel een camper te vinden.

Door Armondo