wo. jun 12th, 2024

Tegenwoordig ligt en staat er bij iedereen in huis veel elektronica. Zo heb je mogelijk nog een vaste computer te staan in je woonkamer of thuiskantoor. Is dit niet het geval? Dan zul je sowieso minimaal een laptop hebben. Sterker nog, de kans is zelfs groot dat je meerdere laptops bezit. Mogelijk heb je tevens nog een Chromebook ergens liggen. Met name docenten en studenten zijn liefhebbers van de Chromebooks, vooral vanwege het kleine formaat en lage gewicht van dit type laptop. Wil jij ook een Chromebook kopen? Lees dan dit artikel om uit te zoeken wat de beste Chromebook van dit moment is! 

Samsung Chromebook 4 

Samsung mag dan bekend staan als de producent van de beste Android telefoons, op het gebied van Chromebooks weet deze product ook wel wat het doet. De Samsung Chromebook 4 is namelijk de beste optie voor consumenten met een beperkt budget, onder meer doordat het echt indruk maakt vanwege de batterijduur. Deze laptop ging meer dan 10,5 uur mee met surfen op het web op een enkele lading. Door de aluminium bovenkant van de Chromebook 4 ziet het product er bovendien uit als een veel duurdere computer, hoewel de basis toch van plastic is. 

Acer Chromebook Spin 713

Ben je op zoek naar een 2-in-1 Chromebook? Je hoeft dan niet verder te zoeken dan de Acer Chromebook Spin 713! Dit exemplaar is daarnaast ook zeker een goede keuze doordat het betaalbaar is, maar alsnog prestaties, design en uithoudingsvermogen goed combineert. Dat is deels te danken aan de Intel Core i5-10210U CPU, die een enorme snelheid biedt voor Chrome OS. Meer heb je echt niet nodig in een Chromebook. Ook de 8 GB RAM voor het beheren van alle Chrome-tabbladen die je erop kunt gooien is een geweldig eigenschap van de Acer Chromebook Spin 713.

Lenovo Yoga Chromebook C630

De Lenovo Yoga Chromebook C630 de beste Chromebook voor de veeleisende gebruikers. Bij deze optie hebben de prestaties echt de prioriteit gekregen, wat natuurlijk fantastisch is voor degene die gebruik maakt van deze Chromebook. De Intel Core i5-8250-processor biedt namelijk een geweldige snelheid en dankzij de 8 GB RAM kun je alle tabbladen die je nodig hebt open houden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je systeem vastloopt. Ook heeft deze laptop nog een groot scherm van 15,6 inch, wat vaak bij Chromebooks toch wel wat aan de kleine kant is. 

Google Pixelbook Go

Nadat Google een homerun had gemaakt met het super premium Pixelbook, keerde het bedrijf terug met een van de beste Chromebooks ooit: de Pixelbook Go. Betaalbaarder geprijsd maar nog steeds relatief duur is deze Chromebook een case-study over waarom het de moeite waard kan zijn om meer uit te geven en te investeren in je volgende laptop. Deze Chromebook is niet alleen elegant, met een slank chassis en geribbelde onderkant, maar hij heeft ook een geweldig scherm dat helderder en kleurrijker is dan de meeste schermen. Ook comfortabel typen is zeker mogelijk bij de Google Pixelbook Go. 

Door Armondo

Reacties zijn gesloten.