ma. jul 22nd, 2024

Beveilig je woning optimaal tegen inbraak

Als je het hebt over huisbeveiliging, heb je het over het beschermen van je eigendommen en je dierbaren. Camerabeveiligingssystemen zijn een krachtig afschrikmiddel, houden inbrekers tegen tijdens een inbraak en geven je de mogelijkheid om uw huis of winkel op afstand te bewaken. Dit kan bijvoorbeeld door een app op je telefoon, zoals bij sommige deurbellen van tegenwoordig. Hiermee kun je gedurende heel de dag zien wie er voor je deur staat, en bij sommige deurbellen kun je zelfs van een afstand digitaal met degene voor je deur praten.

Nut van beveiligingscamera’s

Een beveiligingscamera rondom je huis of winkel werkt dan ook daadwerkelijk. Inbrekers controleren vrijwel altijd de omgeving voordat ze inbreken. De meeste inbrekers stoppen met hun acties wanneer ze een camerasysteem op hun gericht zien. Herkenning op de beelden is erg riskant voor inbrekers. Wanneer de inbrekers op beeld staan is de kans vele malen groter dat ze gepakt zullen worden door de politie. Uit onderzoek blijkt dan ook dat 83% van de inbrekers eerst probeert vast te stellen of er een camerabewakingssysteem of alarmsysteem aanwezig is voordat ze een inbraak plegen.

Aanbod beveiligingscamera’s

Vroeger waren beveiligingssystemen vrijwel alleen beschikbaar voor mensen met een hoger inkomen, omdat het aanschaffen van de beveiligingssystemen simpelweg erg duur was. Tegenwoordig zijn deze vormen van beveiliging toegankelijk voor vrijwel iedereen. Denk maar aan de digitale deurbel die steeds meer mensen aanschaffen in Nederland. Zo’n deurbel heb je al in huis voor circa. 60 euro. Daarnaast zijn er ook een hoop webshops online te vinden die goedkope beveiligingssystemen aanbieden, die tevens wel van hoge kwaliteit zijn. Een voorbeeld van zo’n webshop is https://securitydiscounter.nl/. Zij bieden betaalbare beveiligingssystemen aan voor rondom jouw woning of winkel. Deze webshop heeft een breed assortiment aan goedkope alarmsystemen, beveiligingscamera’s, beveiligingscamera sets, Binnen camera’s, Buiten camera’s, Beugels & Toebehoren, IP camera’s en Recorders. Zo beveilig jij jouw woning optimaal tegen inbraken en andere vormen van criminaliteit.